Hoe kies ik een bitcoin aanbieder?

Er zijn een hoop aanbieders van Bitcoin. Als je op het internet gaat kijken naar aanbieders van bitcoin kan het gebeuren dat je tussen de bomen het bos niet meer ziet. Wij van BitcoinSchool vinden het belangrijk dat we daadwerkelijk aanbieders bespreken waar we ook echt zelf ervaring mee hebben opgedaan. Zo kunnen we op een goede manier de voor- en nadelen van deze aanbieders presenteren.

Natuurlijk is het voor iedereen persoonlijk welke aanbieder van Bitcoin bij die persoon past. Dit komt omdat iedereen andere voorkeuren heeft. Sommige mensen willen op een exchange daadwerkelijk orders plaatsen en hiermee voor een goede prijs bitcoin aanschaffen, iemand anders heeft liever dat een broker dat voor hem doet en weer iemand anders vindt het misschien interessant dat het een aanbieder is die geregistreerd staat bij De Nederlandse Bank. Weer iemand anders vindt wellicht de betaalmethode (iDeal, Creditcard of Paypal) van wezenlijk belang.

Daarom zijn wij op dit moment bezig met het maken van een lijst van Bitcoin aanbieders, waarop jij op verschillende eigenschappen kan filteren.

Super Offer