Bonus: Hardware Wallets

Een bijles – over Hardware Wallets.

Deze aflevering is spontaan tijdens een wandeling ontstaan, toen we de voor- en nadelen van de verschillende hardware wallets hebben besproken. Ineens dacht ik; dit is ook belangrijk voor onze luisteraars, dus snel terug naar huis en de microfoons erbij.

Paul bespreken kort de drie hardware wallets Ledger Nano S Plus, Nano X en de Bitbox02 van Shift Crypto. We zullen in de loop der tijd nog andere hardware wallets testen en die eveneens aan onze website toevoegen.

Meer informatie en een link naar de leverancier vind je op deze pagina: https://bitcoinschool.nl/hardware-wallets/

Deze aflevering is dus een soort bijles, die we ertussen plaatsen. In de volgende aflevering bespreken we hoe je bitcoin kunt kopen.

ledger nano s plus

BitBox02

De BitBox02 van de zwitserse firma Shift Crypto is naar onze mening verreweg de beste optie om je bitcoin veilig in op te slaan. Voornamelijk de Bitcoin-Only editie is een van de veiligste hardware wallets die op dit moment te koop is. Binnenkort kunnen jullie een uitgebreide review lezen over deze hardware wallet van Shift Crypto 

ledger nano s plus

Ledger Nano S Plus

De Ledger Nano S Plus is de opvolger van de populaire Ledger Nano S en biedt een aantal extra functies en verbeteringen. Onder andere het feit dat de opslag van de Nano S plus groter is dan de standaard Nano S is een van de voordelen.
Hij is gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Op de Ledger Nano S Plus kunnen verschillende soorten cryptocurrencies opgeslagen worden. 

 

ledger nano x

Ledger Nano X

De Ledger Nano X is het grotere "broertje" van de Ledger Nano S (Plus). Deze bevat meer functionaliteiten zoals de mogelijkheid om te verbinden met je telefoon via een bluetooth verbinding en heeft in tegenstelling tot de Ledger Nano S (Plus) een batterij. 

 

Super Offer