Bonus: Ledger Recover

Welkom bij deze bonusaflevering van de Bitcoin School Podcast!

 

In deze bonusaflevering bespreken we het belang van het zelf beheren van je bitcoin en zelfredzaamheid in de Bitcoin wereld.

Dit doen we aan de hand van het voorbeeld van “Ledger Recover”. De hardware wallet producent Ledger heeft deze week een dienst aangekondigd, waarbij de 24 woorden, de “herstelzin” versleuteld en aan jouw ID gekoppeld, wordt bewaard in hun cloud.

We bespreken wat dit inhoudt en welk gevaar we hierin zien. Aangezien voor ons de zelfredzaamheid van onze luisteraars enorm belangrijk is, gaat ons dit onderwerp aan het hart en hebben we ervoor gekozen om toch aandacht te geven aan een actueel gebeurtenis. 

 

🏠 Bitcoin School

Instagram

Facebook

Twitter

 

🧡 Aanbeveling (Reclame) – Wil je ons steunen gebruik dan onze referral links

Relai: Bitcoin kopen? Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

ShiftCrypto: Veilig opslaan? Met onze referral code ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er bestaat.

 

Disclaimer

We zijn geen financieel adviseur en onze content is niet als financieel advies te beschouwen. We proberen Bitcoin en de techniek erachter zo makkelijk mogelijk uit te leggen om mensen zelfredzaam te maken in de Bitcoin wereld. Onze inhoud is puur bedoeld voor entertainment en kennisoverdracht. Neem niet zomaar iets van ons aan; doe eigen onderzoek voordat je besluit acties te ondernemen aan de hand van hetgeen wij zeggen in onze podcasts. DON’T TRUST – VERIFY

 

Super Offer