Bitcoin School Podcast
Les: 10

Bitcoin vs. Altcoins

Bitcoin vs. Altcoins

In deze aflevering bespreken wij de verschillen tussen Bitcoin en Altcoins.

Paul vertelt hoe hij zelf via de omweg van Altcoins bij Bitcoin terecht is gekomen en hoe zijn beleggingsmindset daardoor is veranderd.

Verder leggen we uit wat de voordelen van een “Bitcoin only” versie bij een hardwarewallet of een beurs/exchange zijn.

Uiteindelijk trekken we de conclusie dat iedereen hierin zijn eigen pad mag bewandelen en wij alleen onze eigen ervaring kunnen delen.

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob

BITBOX02 Hardware Wallet

Bitcoin veilig bewaren was nog nooit zo eenvoudig! Met de BitBox02 heb je een uitstekende oplossing om elke Satoshi optimaal te beveiligen.
bitbox