Les 10 – Bitcoin VS Altcoins

Welkom bij de 10e les van de Bitcoin School Podcast!

 

In deze aflevering bespreken wij de verschillen tussen Bitcoin en Altcoins.

Paul vertelt hoe hij zelf via de omweg van Altcoins bij Bitcoin terecht is gekomen en hoe zijn beleggingsmindset daardoor is veranderd.

Verder leggen we uit wat de voordelen van een “Bitcoin only” versie bij een hardwarewallet of een beurs/exchange zijn.

Uiteindelijk trekken we de conclusie dat iedereen hierin zijn eigen pad mag bewandelen en wij alleen onze eigen ervaring kunnen delen.

🏠 Bitcoin School

Instagram

Facebook

Twitter

 

🧡 Aanbeveling (Reclame) – Wil je ons steunen gebruik dan onze referral links

Relai: Bitcoin kopen? Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

BitBox: Veilig opslaan? Met onze referral code ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er bestaat.

 

Disclaimer

We zijn geen financieel adviseur en onze content is niet als financieel advies te beschouwen. We proberen Bitcoin en de techniek erachter zo makkelijk mogelijk uit te leggen om mensen zelfredzaam te maken in de Bitcoin wereld. Onze inhoud is puur bedoeld voor entertainment en kennisoverdracht. Neem niet zomaar iets van ons aan; doe eigen onderzoek voordat je besluit acties te ondernemen aan de hand van hetgeen wij zeggen in onze podcasts. DON’T TRUST – VERIFY

 

Super Offer