logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 12

Wat kan ik met bitcoin?

Wat kan ik met bitcoin?

In deze aflevering bespreken we wat je nu eigenlijk met Bitcoin kan. Veel mensen beginnen aan Bitcoin, omdat ze “slapend rijk willen worden”, anderen schrikt de volatiliteit, dus de grote schommeling in prijs, juist af. We bespreken wat je, naast traden, nog meer met Bitcoin kan. Is het geschikt als betaalmiddel? Kun je het als waarde-opslag gebruiken? Of wordt je zelfs onderdeel van de Bitcoin-Community?

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob