Les 12 – Wat kan ik met Bitcoin

Welkom bij de 12e les van de Bitcoin School Podcast!

 

In deze aflevering bespreken we wat je nu eigenlijk met Bitcoin kan.

Veel mensen beginnen aan Bitcoin, omdat ze “slapend rijk willen worden”, anderen schrikt de volatiliteit, dus de grote schommeling in prijs, juist af. We bespreken wat je, naast traden, nog meer met Bitcoin kan.

Is het geschikt als betaalmiddel? Kun je het als waarde-opslag gebruiken? Of wordt je zelfs onderdeel van de Bitcoin-Community?

🏠 Bitcoin School

Instagram

Facebook

Twitter

 

🧡 Aanbeveling (Reclame) – Wil je ons steunen gebruik dan onze referral links

Relai: Bitcoin kopen? Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

BitBox: Veilig opslaan? Met onze referral code ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er bestaat.

 

Disclaimer

We zijn geen financieel adviseur en onze content is niet als financieel advies te beschouwen. We proberen Bitcoin en de techniek erachter zo makkelijk mogelijk uit te leggen om mensen zelfredzaam te maken in de Bitcoin wereld. Onze inhoud is puur bedoeld voor entertainment en kennisoverdracht. Neem niet zomaar iets van ons aan; doe eigen onderzoek voordat je besluit acties te ondernemen aan de hand van hetgeen wij zeggen in onze podcasts. DON’T TRUST – VERIFY

 

Super Offer