logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 15

Private Keys & Public Keys

Private Keys & Public Keys

In deze aflevering bespreken we het ontstaan en de samenhang tussen de public key, de private key en de herstelzin (seedphrase).

We leggen uit hoe de herstelzin door de wallet wordt gegenereerd en hoe hieruit de public key en private key ontstaan. Verder vertellen we waarvoor je de public en private keys nodig hebt.

“Not your keys, not your coins” wordt wederom uitgelegd en benadrukt waarom het belangrijk is om eigen verantwoordelijkheid bij het bewaren van je coins te nemen. Ook het “double spending problem”komt aanbod.

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob