Les 16 – Beginnersfouten

Welkom bij de 16e les van de Bitcoin School Podcast!

 

In de huidige aflevering bespreken we veelgemaakte beginnersfouten en hoe je deze kan voorkomen.

Paul deelt zijn eigen ervaring, om jou voor deze fouten te beschermen.

We bespreken de verleiding van “shitcoins” en het belang van het zelf veilig opbergen van je bitcoin. Een punt dat we bijzonder belangrijk vinden is de zelfredzaamheid.

Vertrouw niet op “een mannetje” dat het wel allemaal voor je regelt, maar zorg ervoor dat je het heft in eigen handen houdt. Dat is juist de kracht van Bitcoin. 

 

🏠 Bitcoin School

Instagram

Facebook

Twitter

 

🧡 Aanbeveling (Reclame) – Wil je ons steunen gebruik dan onze referral links

Relai: Bitcoin kopen? Bespaar bij het kopen van bitcoin via Relai 0,5% op de transactiekosten met onze referral code “BITCOINSCHOOL”.

BitBox: Veilig opslaan? Met onze referral code ondersteun je ons als je een Bitbox02 aanschaft. Dit is naar onze mening de meest veilige hardware wallet die er bestaat.

 

Disclaimer

We zijn geen financieel adviseur en onze content is niet als financieel advies te beschouwen. We proberen Bitcoin en de techniek erachter zo makkelijk mogelijk uit te leggen om mensen zelfredzaam te maken in de Bitcoin wereld. Onze inhoud is puur bedoeld voor entertainment en kennisoverdracht. Neem niet zomaar iets van ons aan; doe eigen onderzoek voordat je besluit acties te ondernemen aan de hand van hetgeen wij zeggen in onze podcasts. DON’T TRUST – VERIFY

 

 

Super Offer