logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 16

Beginnersfouten

Beginnersfouten

In de huidige aflevering bespreken we veelgemaakte beginnersfouten en hoe je deze kan voorkomen. Paul deelt zijn eigen ervaring, om jou voor deze fouten te beschermen. We bespreken de verleiding van “shitcoins” en het belang van het zelf veilig opbergen van je bitcoin. Een punt dat we bijzonder belangrijk vinden is de zelfredzaamheid. Vertrouw niet op “een mannetje” dat het wel allemaal voor je regelt, maar zorg ervoor dat je het heft in eigen handen houdt. Dat is juist de kracht van Bitcoin.

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob