logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 19

Bonus - Community & EENENTWINTIG

Bonus - Community & EENENTWINTIG

In deze bonus aflevering vertellen we over onze recente ervaring bij een Bitcoin meetup en een Bitcoin event. We bespreken hoe leuk het is om met andere Bitcoiners live te connecten en ideeën en ervaringen uit te wisselen. Vervolgens geven we een samenvatting van het Blocktrainer Beach event, een Duits Bitcoin only event. In Duitsland is er een grote community genaamd EINUNDZWANZIG.

Zij hebben per regio telegram groepen en organiseren meetups. Aangezien we erg enthousiast zijn over dit concept, gaan we dit, samen met Maya van de EENENTWINTIG podcast, ook in Nederland introduceren.

Meer over onze plannen hoor je in deze aflevering en vind je op de website www.eenentwintig.net.

Links uit de aflevering:

EENENTWINTIG community:

https://eenentwintig.net/

Blocktrainer (Roman Reher) en AfroTim over Bitcoin en tijd (Duitse Video):

https://www.youtube.com/watch?v=MZz__X1Lw18&t=608s

Duitse EINUNDZWANZIG community:

https://einundzwanzig.space/

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob