logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 26

Moscow Time & Pauzepraat

Moscow Time & Pauzepraat

In deze aflevering praten we over van alles en nog wat. We wilden eigenlijk een aflevering maken over de BTClock en de Moscow Time, maar kwamen via de uitleg van de Moscow Time op Jack Dorsey de oprichter van Twitter, op Nostr en voor we het wisten waren we aan het filosoferen over een Bitcoin Standaard, free money en free speech. We vinden de aflevering zo leuk dat we besloten hebben de titel aan te passen en hem als “pauzepraat” een plekje tussen de overige lessen te geven.

Extra aantekeningen/links uit deze aflevering:

Vragen? Stuur ons een bericht via Instagram of kom in de EENENTWINTIG telegram groep.

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob