logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 29

Hoe kies je een wallet?

Hoe kies je een wallet?

In deze aflevering bespreken wij hoe je een Bitcoin wallet kiest. Als eerste legt Paul uit hoe je aan je private keys komt en hoe belangrijk het is om te controleren of de key echt “random” gecreëerd wordt. Vervolgens bespreken we de verschillen en de voor- resp. nadelen van software en hardware wallets. Verder komen de begrippen Hot Wallet en Cold Wallet langs. Paul benadrukt waarop je moet letten bij het kiezen van een wallet.

Extra aantekeningen/links uit deze aflevering:

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob