logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 31

De taal in Bitcoin

De taal in Bitcoin

In deze aflevering bespreken we het taalgebruik binnen Bitcoin. Wanneer heb je bepaalde taal nodig om je punt duidelijk te maken en wanneer schrik je iemand juist af? Hoeveel toxiciteit is oké? We leggen uit wat bepaalde woorden zoals “shitcoins” betekenen en of het handig is om deze te gebruiken. We komen tot de conclusie dat het afhankelijk is van de context en het doel welke taal je gebruikt en dat Bitcoin een eigen taal heeft.

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob