logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 32

Privacy & Security #1

Privacy & Security #1

In deze les bespreken we, samen met twee gasten Shortnon en Not whoyouthinkiam, het belang van privacy & security. “Ik heb niets te verbergen” en toch sluit je de deur als je naar de wc gaat, heb je gordijnen in de woonkamer en doe je de voordeur op slot. In de digitale wereld en zeker binnen Bitcoin is privacy & security een bijzonder belangrijk onderwerp, waar niet iedereen bij stilstaat. Wij hopen met deze aflevering het bewustzijn voor het belang hiervan te verhogen. In de volgende aflevering leggen onze gasten uit, welke manieren er zijn om je privacy & security te te verhogen.

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob