logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 33

Privacy & Security #2

Privacy & Security #2

Deze aflevering is een vervolg op les 32. We bespreken wederom met onze twee gasten “Shortnon” en “Not Whoyouthinkiam” de onderwerpen privacy en security. Deze keer geven we meer uitleg over HOE je jezelf, je bitcoins en je gegevens (online) beter kan beschermen. Deze aflevering bevat een aantal moeilijke termen en vakkennis. Onze excuses mocht hij daardoor moeilijk te volgen zijn. Als je vragen hierover hebt, neem dan graag contact met ons op.

Extra aantekeningen/links uit deze aflevering:

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob