logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 38

Stock to Flow

Stock to Flow

In deze aflevering bespreken we “Stock to Flow”. We leggen uit wat het is en hoe je de stock to flow ratio berekend. De “stock” is de hoeveelheid van een goed dat al beschikbaar/in omloop is. De “flow” is de hoeveelheid die er jaarlijks bijkomt. Door deze twee in verhouding van elkaar te zetten krijg je informatie over hoe schaars en dus waardevast iets is. We vergelijken de stock to flow waarde van goud, Bitcoin en FIAT geld en herhalen nog een keer de “store of value” eigenschappen van deze drie goederen.

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob