logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 40

Updates & Forks bij Bitcoin

Updates & Forks bij Bitcoin

In de huidige aflevering bespreken we hoe bij Bitcoin updates uitgevoerd worden en wat hard en soft forks zijn. Paul is helemaal enthousiast en duikt diep de techniek in. Hij legt uit dat theoretisch iedereen een BIP (Bitcoin improvement suposal) kan indienen. Deze wordt dan wel/niet mee genomen in een update van Bitcoin. Gaande weg legt Paul uit hoe een fork ontstaat en wast het verschil tussen een soft en een hard fork is. We komen tot de conclusie dat het heel belangrijk is om je eigen node te draaien. Marina heeft moeite om de uitleg te volgen, maar er vallen in de loop van de aflevering steeds meer puzzelstukjes op hun plaats.

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob