logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 41

Bitcoin en (grote) getallen

Bitcoin en (grote) getallen

In deze aflevering bespreken we (grote) getallen in Bitcoin. We beginnen bij 21. Dan volgt de blockhoogte 830.577. Vervolgens bespreken we 100.000.000, het aantal satoshi dat overeenkomt met 1 Bitcoin. De marktkapitalisatie is op dit moment 1 biljoen. En uiteindelijk komen we bij de onvoorstelbaar grote getallen 128 en 256 bit die gebruikt worden bij het maken van een seedphrase.

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob