logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 45

De Bitcoin Halving

De Bitcoin Halving

In deze aflevering bespreken we de Bitcoin halving. Over 6.304 blokken is een bijzonder moment; de 4e Bitcoin halving. Om de 210.000 blokken wordt het aantal bitcoins dat de miners zich mogen uitkeren bij het vinden van een valide blok gehalveerd. We bespreken misvattingen rondom de halving en filosoferen over de geniale opzet van Bitcoin door Satoshi Nakamoto.

Bloktijd 833.696 – Moscow time 1486

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob