logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 46

Bitcoin Miners

Bitcoin Miners

In deze aflevering filosoferen wij over de vraag of Bitcoin miners aan de “vraag” of “aanbod” kant staan. Zij zorgen ervoor dat, bij het vinden van een valide blok, nieuwe Bitcoin in het netwerk komen, dus staan ze aan de aanbod kant. Echter, waarom zou iemand überhaupt willen minen? Er moet een duidelijk voordeel/incentive zijn om kosten in het mining te steken, dus staan ze duidelijk aan de “vraag” kant. Wat denk jij? Laat het ons graag weten via X of Instagram!

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob