logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 51

Hoe werkt Lightning?

Hoe werkt Lightning?

In deze aflevering bespreken wij hoe Lightning werkt. We leggen dit uit aan de hand van doorzichtige buizen, die gevuld zijn met knikkers. Je kan een eigen Lightning node draaien, waarbij je kanalen zelf moet openen, beheren etc. Voor wie dit te technisch is, zijn er ook mogelijkheden met verschillende apps. Hierbij maak je gebruik van Lightning Service Providers of van een volledige custodial aanbieder. Het gaat hierbij ook weer om een goede balans tussen gebruiksgemak en veiligheid.

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob