logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 56

Bitcoin Testnet

Bitcoin Testnet

In deze aflevering bespreken we het Bitcoin testnet. Wat is het? Hoe werkt het en wat kun je ermee? We leggen uit wat de voordelen hiervan zijn en moedigen je aan om handelingen zoals het doen van een transactie of het opzetten van een multisig eerst hier te testen.

Extra aantekeningen:

Faucet/Kraan voor Bitcoin testnet coins – Coinfaucet.eu of  Alt Testnet4 Faucet (anyone.eu.org)

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob