logo bitcoin school

Bitcoin School Podcast
Les: 8

Bitcoin mining

Bitcoin mining

We leggen uit wat miners zijn en wat zij doen. Dit doen we wederom met behulp van analogieën om het makkelijk toegankelijk te maken. Verder leggen we uit wat “difficulty adjustment” is en waarom dit belangrijk is voor Bitcoin. We hebben getracht het zo eenvoudig mogelijk te houden, maar realiseren ons dat dit wellicht een wat technischer onderwerp is.

Mochten er na het luisteren vragen of opmerkingen zijn, horen wij het graag, dan kunnen we een extra aflevering over dit onderwerp maken.

We zullen er sowieso in het vervolg nog vaker op terug komen en uiteindelijk ook de “echte” techniek achter mining uitleggen.

Beluister deze podcast

Like, Share & Follow Us

Onze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. De verstrekte informatie is niet toegespitst op je persoonlijke financiële situatie. Beslissingen die je neemt op basis van de door ons verstrekte informatie komen voor je eigen rekening en risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe en / of indirecte schade van welke aard dan ook.

Bekijk meer lessen

Waardeer je wat wij maken?

De Bitcoin School is voor iedereen gratis te beluisteren! Dat is mede te danken aan donaties van onze sponsors en luisteraars. Iedere financiële bijdrage wordt dankbaar ontvangen. 🙏

logo bitcoin school

Disclaimer
De informatiesessies, onze website en de podcast zijn geen financieel advies en enkel bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en entertainment. Lees meer »

Support ons

Wij geven al onze kennis gratis weg en daar hebben jouw steun bij nodig!

Bekijk de mogelijkheden »

Volg ons

Deze website is gemaakt door Scoob